Efteling

'Studentenkamer te huur' in Efteling-attractie Villa Volta

12-01-2019, 20:53 uur | ReactiesFoto: promenadefotos

Wie moeite heeft om een studentenkamer te vinden, kan altijd nog hospiteren bij Villa Volta in de Efteling. Dat valt te lezen in een fictieve advertentie van een satirische Facebook-pagina. Volgens het bericht, dat inmiddels honderden keren werd geliket, komt er een kamer vrij in het vervloekte huis van Hugo van den Loonsche Duynen.

"Je zult nergens in het huis de rust kunnen vinden; we houden wel van Netflix-avondjes, wijntjes drinken en we zijn ook niet vies van de plaatselijke bevolking treiteren door middel van berovingen", staat in de beschrijving, verwijzend naar het verhaal achter de bekende Efteling-attractie. "Elk jaar organiseert huisoudste Hugo een huisweekend naar de Belgische Kempen. Hier bezoeken wij onder meer een oude abdij, waar we traditiegetrouw decoraties brassen."


ZIE OOK: Hilarisch: Zondag met Lubach laat Efteling-figuren aan het woord over uitbreidingsplannen

De studentenkamer zou een oppervlakte hebben van zo'n vijf vierkante meter. "De deuren openen in jouw richting." In de gezamenlijke woonkamer worden bewoners regelmatig duizelig. "Maar dat zal vast komen door een overdaad aan goedkoop studentenbier."

Voor de nepkamer moet 455 euro per maand neergeteld worden. "Wij zoeken in jou een reine ziel waarmee we schamper kunnen lachen" Wie interesse heeft, kan langskomen op de hospiteeravond. Die vindt plaats op 15 april 1833.

ZIE OOK: Geer en Goor kraken de Efteling af in hilarische video

Reacties