Disneyland Paris

Foto's: Star Wars-festival van start in Disneyland Paris

12-01-2019, 22:16 uur | Reacties

In Disneyland Paris is vandaag de derde editie van Star Wars-festival Legends of the Force van start gegaan. Tot en met 17 maart staat het Walt Disney Studios Park in het teken van beroemde personages uit de Star Wars-films, met vier verschillende shows.

Overdag kunnen bezoekers kijken naar de First Order March met Captain Phasma en The Imperial March met Darth Vader. Ook wordt op het podium voor The Twilight Zone Tower of Terror meerdere keren per dag de voorstelling Legends of a Galaxy Far, Far Away opgevoerd. Naast bekende gezichten als Kylo Ren, Rey en C-3PO zijn dit jaar voor het eerst premiejager Boba Fett en robot BB-8 van de partij.


ZIE OOK: Indrukwekkende ruimteschepen uit Star Wars in Disneyland Paris

In themagebied Production Courtyard patrouilleren regelmatig Stormtroopers. Daar bevindt zich ook een nieuwe meet-and-greet-locatie met Chewbacca. Verder staat na zonsondergang het avondspektakel Star Wars: A Galactic Celebration op het programma, met videoprojecties, lichteffecten en vuurwerk. Enkele scènes werden vernieuwd.

Vorig jaar heette het evenement nog Season of the Force. Toen konden bezoekers zich ook vergapen aan indrukwekkende replica's van ruimteschepen uit de sciencefictionreeks. Die ontbreken dit keer.

ZIE OOK: Nieuw souvenir voor Star Wars-fans in Disneyland Paris

Reacties