Disneyland Paris

Star Wars-snacks voor bezoekers Disneyland Paris

13-01-2019, 14:23 uur | Reacties

Hongerige Star Wars-fans komen deze winter aan hun trekken in Disneyland Paris. Tijdens Star Wars-festival Legends of the Force worden in het Walt Disney Studios Park speciale Star Wars-snacks verkocht. De hapjes en drankjes zijn geïnspireerd op bekende personages en elementen uit de populaire sciencefictionfilms.

Zo zijn bij verschillende kiosken Yoda-cakes (4,29 euro) en Wookie-koekjes (4,29 euro) verkrijgbaar. Verder wordt er een shortbread geserveerd in de vorm van een ingevroren Han Solo (3,99 euro), gebaseerd op een beroemde scène uit de Star Wars-film The Empire Strikes Back (1980). Er bestaat ook een shortbread in de vorm van ruimteschip TIE starfighter.


ZIE OOK: Foto's: Star Wars-festival van start in Disneyland Paris

Voor 14,99 euro krijgen bezoekers een gevulde popcornemmer in de vorm van Darth Vader, Chewbacca, Captain Phasma of een Stormtrooper. Restaurant en Coulisse verkoopt een Legends of the Force-menu voor 16,99 euro, met een gitzwarte burger (rundvlees of kip) en een Death Star-toetje.

Veganistisch
Daarnaast bestaat het horeca-aanbod uit Chewbacca-koffie met slagroom en hazelnoten (4,49 euro), veganistische erwtensoep gebaseerd op moerasplaneet Dagobah (3,99 euro) en veganistische pompoensoep gebaseerd op lavaplaneet Mustafar (3,99 euro).

Legends of the Force - A Star Wars Celebration wordt dit jaar voor de derde keer gehouden. Het evenement duurt nog tot en met 17 maart.ZIE OOK: Kerstmarkt met lekkernijen nieuw in Disneyland Paris

Reacties