Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling-attractie Vliegende Hollander krijgt single riders-rij

10-01-2019, 16.57 uur

De Efteling bouwt een speciale single riders-rij bij De Vliegende Hollander. Als de waterattractie komend voorjaar weer opengaat, kunnen bezoekers die alleen zijn gebruikmaken van een aparte wachtrij. Daarmee worden lege plekken in de bootjes opgevuld.

Dat bevestigt een woordvoerder van het attractiepark aan Looopings. Op die manier wordt de capaciteit van de waterachtbaan verhoogd. Er komt ook een aparte ingang voor bezoekers met een handicap, zodat zij niet meer om hoeven te lopen.

Op dit moment vinden er werkzaamheden plaats op het plein voor de twaalf jaar oude attractie. Er wordt onder andere een gat gemaakt in de stadsmuur naast de ingang. De Vliegende Hollander is tot begin maart gesloten voor onderhoud.

Zitplaatsen
De Efteling is de laatste tijd intensief bezig met het optimaliseren van wachtrijen. Sinds vorig jaar wordt er op drukke dagen al gewerkt met aangewezen zitplaatsen bij De Vliegende Hollander. Ook introduceerde het park single riders-rijen bij de Python en houten achtbaan Joris en de Draak. Hetzelfde principe wordt al langer gehanteerd bij de Bob, dive coaster Baron 1898 en darkride Symbolica. Verder gaat deze winter de wachtrij-indeling van wildwaterbaan Piraña op de schop.

Straks is Vogel Rok de enige achtbaan in de Efteling zonder single riders-rij. Dat is gezien de hoge capaciteit van die attractie geen groot probleem.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be