Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Phantasialand

Phantasialand verkoopt kaartjes met bijna 60 procent korting

09-01-2019, 09.38 uur | Reacties

Goedkoop naar Phantasialand? Het Duitse attractiepark verkoopt tijdelijk tickets met bijna 60 procent korting. Op geselecteerde dagen in januari kost een bezoek nog maar 19 euro per persoon. Normaal gesproken bedraagt de entreeprijs voor volwassenen 44,50 euro.

De voordelige toegangsbewijzen zijn alleen te bestellen via de officiële website van Phantasialand. Het gaat om speciale voorverkooptickets die uitverkocht kunnen raken. Op dit moment zijn er nog voldoende kaarten beschikbaar voor woensdag 16, donderdag 17 en vrijdag 18 januari.

Phantasialand werkt met variabele prijzen op basis van de verwachte drukte. Wie kaartjes bestelt voor zaterdag 19 of zondag 20 januari, zou nu 25 euro per persoon kwijt zijn. Dat is nog altijd bijna 20 euro goedkoper dan de standaardprijs aan de kassa.

Vuurwerkshow
In Phantasialand vindt tot en met 20 januari het winterevenement Wintertraum plaats. Op maandagen en dinsdagen is het park gesloten. De rest van de week zijn bezoekers welkom tussen 11.00 en 20.00 uur. Elke openingsdag wordt 's avonds afgesloten met een vuurwerkshow.

Het zomerseizoen begint op maandag 1 april.

Meer Phantasialand