Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Wildlands Adventure Zoo Emmen

Abonnement op Wildlands Emmen nu een stuk goedkoper

08-01-2019, 15.32 uur

Abonnementen op Wildlands Adventure Zoo Emmen zijn een stuk goedkoper geworden. Sinds deze week kost een jaarkaart voor het dierenpark geen 75 euro meer, maar 62,50 euro. Dat is een daling van ruim 16 procent.

Voor dat bedrag krijgen abonnementhouders een jaar lang onbeperkt toegang tot de dierentuin. Bovendien mogen ze elk bezoek twee vrienden of familieleden meenemen met 25 procent korting. Daarnaast ontvangen abonnees onbeperkt 25 procent korting op kaartjes voor AquaZoo, GaiaZOO, DierenPark Amersfoort, het Dolfinarium, Apenheul en Diergaarde Blijdorp.

De prijsdaling is opvallend, zeker nu veel andere Nederlandse pret- en dierenparken de prijzen juist hebben verhoogd. Dat gebeurde onder meer vanwege de landelijke btw-verhoging die op 1 januari is doorgevoerd. Het lage btw-tarief steeg van 6 naar 9 procent.

Meer bezoekers
Ook de reguliere entreeprijs van Wildlands is verlaagd. Vorig jaar kostte een kaartje 30 euro aan de kassa en 27,50 euro op internet. Nu betalen bezoekers 27,50 euro aan de kassa en 22,50 euro op internet. Daarmee hoopt het park, dat in 2018 zo'n 8 miljoen euro verlies leed, meer bezoekers te lokken.

Wildlands heeft geen eigen parkeerplaats. Parkeren op een nabijgelegen terrein van Q- Park kost 10 euro per dag.

Meer Wildlands Adventure Zoo Emmen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be