Wildlands Adventure Zoo Emmen

Abonnement op Wildlands Emmen nu een stuk goedkoper

08-01-2019, 15:32 uur | Reacties

Abonnementen op Wildlands Adventure Zoo Emmen zijn een stuk goedkoper geworden. Sinds deze week kost een jaarkaart voor het dierenpark geen 75 euro meer, maar 62,50 euro. Dat is een daling van ruim 16 procent.

Voor dat bedrag krijgen abonnementhouders een jaar lang onbeperkt toegang tot de dierentuin. Bovendien mogen ze elk bezoek twee vrienden of familieleden meenemen met 25 procent korting. Daarnaast ontvangen abonnees onbeperkt 25 procent korting op kaartjes voor AquaZoo, GaiaZOO, DierenPark Amersfoort, het Dolfinarium, Apenheul en Diergaarde Blijdorp.


ZIE OOK: Wildlands Emmen verlaagt entreeprijs

De prijsdaling is opvallend, zeker nu veel andere Nederlandse pret- en dierenparken de prijzen juist hebben verhoogd. Dat gebeurde onder meer vanwege de landelijke btw-verhoging die op 1 januari is doorgevoerd. Het lage btw-tarief steeg van 6 naar 9 procent.

Meer bezoekers
Ook de reguliere entreeprijs van Wildlands is verlaagd. Vorig jaar kostte een kaartje 30 euro aan de kassa en 27,50 euro op internet. Nu betalen bezoekers 27,50 euro aan de kassa en 22,50 euro op internet. Daarmee hoopt het park, dat in 2018 zo'n 8 miljoen euro verlies leed, meer bezoekers te lokken.

Wildlands heeft geen eigen parkeerplaats. Parkeren op een nabijgelegen terrein van Q- Park kost 10 euro per dag.

ZIE OOK: Rampjaar voor Wildlands Emmen: 8 miljoen euro verlies ondanks nieuwe achtbaan

Reacties