Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling-musical Pinokkio nu volledig te bekijken op YouTube

02-01-2019, 13.02 uur

De Efteling heeft de musical Pinokkio volledig op YouTube gezet. Vanaf vandaag is de tachtig minuten durende show voor iedereen gratis te zien. Het verhaal gaat over een fee die een houten pop van een Italiaanse timmerman tot leven wekt. De pop heeft één grote droom: hij wil een écht jongetje worden.

De voorstelling speelde van september 2015 tot en met maart 2016 in het Efteling Theater. Van oktober 2016 tot en met april 2017 tourde de productie langs verschillende theaters in Nederland en België. De hoofdrollen werden gespeeld door Alexandra Alphenaar, Simon Zwiers, Barry Beijer en Ara Halici. Jerry Rijstenbil was verantwoordelijk voor de regie.

Sinds maart 2016 is Pinokkio ook te vinden in het Sprookjesbos van de Efteling. De uitbeelding van de bekende pop vertoont daar grote gelijkenissen met de versie uit de musical.

Een jaar geleden verschenen al vier andere Efteling-musicals op YouTube: Sprookjesboom de Musical (2009), Sprookjesboom de Musical: een gi-ga-gantisch Avontuur (2012), Klaas Vaak (2013) en Sprookjesboom de Musical: een wonderlijk muziekfeest (2014).

De Gelaarsde Kat (2016) en Sprookjessprokkelaar de Musical (2017) ontbreken nog. In het Efteling Theater is momenteel de voorstelling CARO te zien.Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be