Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Supermarkt omgebouwd tot mini-Efteling

02-01-2019, 12.26 uur

Een Brabantse supermarkt is getransformeerd tot een kleine Efteling. In de Jumbo Foodmarkt in Tilburg zijn verschillende originele Efteling-figuren opgedoken. Aanleiding is een spaaractie voor korting op Efteling-entreebewijzen.

Verspreid over de winkel komen klanten op veel plekken bekende sprookjesfiguren tegen, waaronder een heraut en enkele kabouters uit het Kabouterdorp. Er is ook een Laaf te vinden. Briefjes waarschuwen het publiek dat de rekwisieten niet aangeraakt mogen worden.

Wie deze maand een bezoek brengt aan de Efteling, hoeft niet bang te zijn dat er Sprookjesbos-bewoners ontbreken: de Efteling heeft van een hoop figuren meerdere exemplaren. Die kunnen gebruikt worden voor promotionele doeleinden.

Bij 63 Jumbo-vestigingen kan tot half januari gespaard worden voor Efteling-kaartjes voor slechts 7 euro per stuk. De actietickets zijn geldig op vrijdag 25 januari, zaterdag 26 januari of zondag 27 januari.













Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be