Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling: 'Koop geen tickets meer voor oud-en-nieuwfeest'

31-12-2018, 10.42 uur

Het is niet verstandig om via niet-officiële kanalen entreebewijzen te kopen voor het oud-en-nieuwfeest in de Efteling. Daarvoor waarschuwt de Efteling op social media. In het attractiepark vindt vanavond een speciaal evenement plaats om het nieuwe jaar in te luiden, maar alle tickets zijn al geruime tijd uitverkocht.

Via websites als Marktplaats en Ticketswap worden nog wel kaarten aangeboden. Kopers hebben echter geen garantie dat ze daadwerkelijk binnenkomen. Mogelijk gaat het om nepkaarten of worden dezelfde kaarten meerdere keren verkocht.

"Het oud-en-nieuwfeest in de Efteling is helemaal uitverkocht", benadrukt het park in een Twitter-bericht. "We raden dan ook af om via niet-officiële kanalen tickets (over) te kopen van derden."

Het feest in de Efteling - met een silent disco en verschillende bands - duurt van 19.00 tot 01.00 uur. Tickets werden verkocht voor 40 euro per stuk, inclusief parkeren, een oliebol en een glaasje champagne. Om middernacht is op twee verschillende plekken een vuurwerkshow te zien.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be