Efteling

Efteling: 'Koop geen tickets meer voor oud-en-nieuwfeest'

31-12-2018, 10.42 uur | Reacties

Het is niet verstandig om via niet-officiële kanalen entreebewijzen te kopen voor het oud-en-nieuwfeest in de Efteling. Daarvoor waarschuwt de Efteling op social media. In het attractiepark vindt vanavond een speciaal evenement plaats om het nieuwe jaar in te luiden, maar alle tickets zijn al geruime tijd uitverkocht.

Via websites als Marktplaats en Ticketswap worden nog wel kaarten aangeboden. Kopers hebben echter geen garantie dat ze daadwerkelijk binnenkomen. Mogelijk gaat het om nepkaarten of worden dezelfde kaarten meerdere keren verkocht.


ZIE OOK: Efteling viert oud en nieuw met silent disco

"Het oud-en-nieuwfeest in de Efteling is helemaal uitverkocht", benadrukt het park in een Twitter-bericht. "We raden dan ook af om via niet-officiële kanalen tickets (over) te kopen van derden."

Het feest in de Efteling - met een silent disco en verschillende bands - duurt van 19.00 tot 01.00 uur. Tickets werden verkocht voor 40 euro per stuk, inclusief parkeren, een oliebol en een glaasje champagne. Om middernacht is op twee verschillende plekken een vuurwerkshow te zien.

ZIE OOK: Kaartjes voor oud-en-nieuwfeest Efteling nu verkrijgbaar

Reacties