Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Nieuw souvenir voor Star Wars-fans in Disneyland Paris

28-12-2018, 15.44 uur

Disneyland Paris heeft een bijzonder souvenir uitgebracht voor fans van Star Wars. Het beroemde ruimteschip uit de attractie Star Tours is nu verkrijgbaar als een gedetailleerd beeld. Het gaat om de zogeheten Starspeeder 1000, op een sokkel in de vorm van de ingang van de attractie.

Het dertig centimeter hoge beeld - inclusief lichteffecten - is vanaf vandaag voor 149 euro verkrijgbaar bij Star Traders, de souvenirwinkel bij de uitgang van Star Tours. Later volgen meer winkels in de Disney-parken en uitgaansgedeelte Disney Village.

"Het eindproduct is het resultaat van een nauwe samenwerking tussen de afdeling merchandise en Walt Disney Imagineering", laat een woordvoerder van Disneyland Paris weten. "Voor het maken van het beeld zijn de originele 3D-plannen van de attractie gebruikt."

Vliegsimulator Star Tours: The Adventures Continue opende in 2017. Het is de opvolger van de originele Star Tours-attractie uit 1992.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be