Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Avonturenpark Hellendoorn

Inbrekende youtubers: 'Avonturenpark Hellendoorn heel slecht beveiligd'

28-12-2018, 12.30 uur | Reacties

Avonturenpark Hellendoorn wordt heel slecht beveiligd. Tot die conclusie komen enkele youtubers nadat ze 's nachts inbraken bij het Overijsselse pretpark. In een ruim 23 minuten durende video is te zien hoe ze ongestoord door het attractiepark wandelen.

Daarbij passeren ze bekende attracties als de Monorail, boomstambaan Wild Waterval, draaiende schijf Het DrakenNest, achtbaan Tornado en wildwaterbaan Sungai Kalimantan. Er is geen beveiliging te zien. Zelfs het gangenstelsel van de overdekte achtbaan Rioolrat, waar nog enkele Halloween-decoraties hangen, komen ze zonder problemen binnen.

Na afloop van het illegale bezoek vertelt één van de inbrekers hoe verbaasd hij is dat Hellendoorn ogenschijnlijk niet wordt beveiligd. "We hebben echt dik een uur gelopen, met camera's en alles. We hebben in tunnels gelopen. Er is niks gebeurd. Ik had iets veel ergers verwacht, maar het ging goed."

Volgens een woordvoerder van het attractiepark hebben de youtubers "enorm geluk gehad". Hij wil verder niet inhoudelijk op de video ingaan. "Hoe meer aandacht ze krijgen, hoe populairder ze worden. En dan gaan ze nog vaker van dit soort ongein uithalen." Mogelijk wordt er wel aangifte gedaan bij de politie.

In 2014 en 2015 werd Hellendoorn ook al het slachtoffer van inbrekende youtubers. Ook toen werd er niet ingegrepen door beveiligers.Meer Avonturenpark Hellendoorn
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be