Plopsaland De Panne

Ouders liggen dubbel om pikante grap in kerstshow Samson & Gert

23-12-2018, 23.07 uur | ReactiesFoto: Plopsa Fans

In de jaarlijkse kerstshow van kinderhelden Samson en Gert zit dit keer een behoorlijk gewaagde grap. Vaders en moeders van de jonge toeschouwers liggen dubbel als blijkt dat de Burgemeester - verkleed als hond - zijn pak verkeerd om heeft aangetrokken.

Daardoor bungelt zijn lange grijze staart aan de verkeerde kant. Zodra de Burgemeester gaat staan, ontstaat er een wel heel pikante situatie. Gert Verhulst heeft zichtbaar moeite om zijn lach in te houden.


ZIE OOK: Van Leemhuyzen uit Samson & Gert zet Plopsaland op stelten in nieuwe YouTube-serie

Hoewel de indruk wordt gewekt dat het gaat om een ongelukje, zit het komische moment standaard in elke voorstelling. Het script werd geschreven door Gerts zoon Viktor Verhulst (24).

De Samson & Gert Kerstshow is nog tot en met 30 december te zien in het Plopsa Theater van pretpark Plopsaland De Panne. Op 5 en 6 januari wordt de show opgevoerd in het Ethias Theater in Hasselt, bij het overdekte attractiepark Plopsa Indoor. Het publiek maakt kennis met een nieuw personage, gespeeld door Ruth Beeckmans: Angela, het nichtje van Alberto.ZIE OOK: Oeps! Movie Park Germany maakt pikante spelfout

Reacties