Welkom!

Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.

Help ons door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
Deze hinderlijke boodschap zal dan verdwijnen. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Bezoekers met Efteling-trui krijgen 50 procent korting bij Toverland

14-12-2018, 13:04 uur | ReactiesFoto: @chelseymeijners

Toverland heeft een bijzondere kortingsactie. Wie vandaag of komend weekend in een foute kersttrui naar het Limburgse attractiepark gaat, ontvangt 50 procent korting op de entreeprijs. Dat geldt ook voor de wintertruien die de Efteling onlangs introduceerde, bevestigt een woordvoerster aan Looopings.

De Efteling verkoopt sinds vorige maand kersttruien voor volwassenen. Daarop staan Efteling-emblemen, sneeuwvlokjes, sterretjes en schaatsende sprookjesfiguren. Ze kosten 30 euro per stuk. De oplage is beperkt, maar er zijn nog truien verkrijgbaar. Toverland heeft geen kersttruien in het assortiment.

ZIE OOK: Foute kersttruien in Efteling-stijl: 'Wees er snel bij'

De reguliere toegangsprijs van Toverland bedraagt 's winters 18 euro. Met een kersttrui betalen bezoekers dus nog 9 euro.

Tijdens de wintermaanden zijn normaal gesproken alleen de themagebieden Land van Toos en Wunderwald toegankelijk, inclusief waterbaan Expedition Zork, bobsleebaan Maximus' Blitz Bahn en lanceerachtbaan Booster Bike. In de kerstvakantie gaat ook het gebied bij houten achtbaan Troy open.

ZIE OOK: Toverland vernieuwt 10 procent van houten achtbaan

Reacties
Bijdrage