Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Bezoekers met Efteling-trui krijgen 50 procent korting bij Toverland

14-12-2018, 13.04 uurBeeld: @chelseymeijners

Toverland heeft een bijzondere kortingsactie. Wie vandaag of komend weekend in een foute kersttrui naar het Limburgse attractiepark gaat, ontvangt 50 procent korting op de entreeprijs. Dat geldt ook voor de wintertruien die de Efteling onlangs introduceerde, bevestigt een woordvoerster aan Looopings.

De Efteling verkoopt sinds vorige maand kersttruien voor volwassenen. Daarop staan Efteling-emblemen, sneeuwvlokjes, sterretjes en schaatsende sprookjesfiguren. Ze kosten 30 euro per stuk. De oplage is beperkt, maar er zijn nog truien verkrijgbaar. Toverland heeft geen kersttruien in het assortiment.

De reguliere toegangsprijs van Toverland bedraagt 's winters 18 euro. Met een kersttrui betalen bezoekers dus nog 9 euro.

Tijdens de wintermaanden zijn normaal gesproken alleen de themagebieden Land van Toos en Wunderwald toegankelijk, inclusief waterbaan Expedition Zork, bobsleebaan Maximus' Blitz Bahn en lanceerachtbaan Booster Bike. In de kerstvakantie gaat ook het gebied bij houten achtbaan Troy open.

Meer Attractiepark Toverland
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be