Avonturenpark Hellendoorn

Foto's: oude attractie Avonturenpark Hellendoorn gesloopt

14-12-2018, 11:56 uur | Reacties

Een oude attractie in Avonturenpark Hellendoorn is met de grond gelijk gemaakt. Het Overijsselse pretpark deelt foto's van de sloop van Casa Magnetica, een attractie uit 1977. Er komt iets nieuws voor in de plaats.

In Casa Magnetica konden bezoekers ervaren hoe er met de zwaartekracht gespeeld werd. Looopings meldde eerder deze maand al dat Hellendoorn het 42 jaar oude scheve huis zou afbreken. Inmiddels is het volledige gebouw gesloopt.


ZIE OOK: Avonturenpark Hellendoorn sloopt attractie uit 1977

"Onder toeziend oog van een aantal medewerkers van het Avonturenpark is definitief afscheid genomen van deze klassieker", laat het park weten op social media. "De mooie herinneringen blijven."

Een woordvoerder wil nog niet kwijt wat er precies met de plek van Casa Magnetica gaat gebeuren. "De plannen worden binnenkort bekendgemaakt." Wel zegt hij: "Er komt een knallende familieattractie die qua thema zal aansluiten bij het piratengebied."

Daarnaast wordt deze winter ook kindergebied Dreumesland uitgebreid. Naar verluidt verrijst daar een kleine vrijevaltoren.

ZIE OOK: Avonturenpark Hellendoorn zet attractie te koop

Reacties