Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Phantasialand

Phantasialand viert Kerstmis met speciale ringtones

13-12-2018, 19.11 uur

Phantasialand heeft een kerstcadeautje voor fans van de attractie Maus au Chocolat. In de interactieve darkride moeten bezoekers een muizenplaag in een taartenfabriek aanpakken door met een slagroomspuit aan de slag te gaan. De hysterische muizen uit de attractie hebben nu hun eigen ringtones.

Op de officiële website van Phantasialand publiceerde het Duitse pretpark drie verschillende ringtones waarin de muizen uit Maus au Chocolat bekende kerstliedjes zingen. Het gaat om Jingle Bells, Last Christmas en Winter Wonderland.

"Voor iedereen die net als wij geen genoeg kan krijgen van de grappige muizen uit de taartenfabriek zijn er nu speciale kerstringtones", laat Phantasialand weten. Android-gebruikers kunnen de mp3-bestanden eenvoudig instellen als ringtone. Wie een iPhone heeft, kan daar iTunes voor gebruiken.

Maus au Chocolat opende in 2011. De attractie werd gebouwd door de Nederlandse fabrikant ETF Ride Systems, in samenwerking met het Belgische Alterface.

Meer Phantasialand
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be