Wanneer gaan de pretparken weer open? Check looopings.nl/open voor alle data.
Attractiepark Toverland

Muziek van nieuwe attracties Toverland op Spotify

05-12-2018, 11:35 uur | Reacties

De muziek van de nieuwe attracties in Toverland is vanaf vandaag gratis te beluisteren. Vorige maand bracht het attractiepark al twee fysieke cd's uit met de soundtrack van de themagebieden Port Laguna en Avalon, voor 12,95 euro per stuk. Nu staan beide albums ook op online streamingdiensten zoals Spotify.

De cd van entreegebied Port Laguna - met negen nummers - is hier te vinden. Wie de muziek van Avalon wil horen, kan hier terecht. Dat album telt veertien verschillende nummers, waaronder het populaire lied Fire & Ice van bootjesattractie Merlin's Quest. In Avalon staat ook de spectaculaire nieuwe wing coaster Fenix.


ZIE OOK: Popmuziek bij nieuwe attractie Toverland: 'Nummer heeft al veel fans'

Verder is de cd met de nieuwe muziek van houten achtbaan Troy, die in juni werd uitgebracht, nu ook toegevoegd aan Spotify. De drie albums staan eveneens op andere muziekplatforms, waaronder Apple Music. Daar luidt de naam van de artiest 'T. Overland'.

Themadelen
Alle themamuziek werd geproduceerd door de Duitse firma IMAscore. Het bedrijf componeerde al eerder muziek voor de themadelen Magische Vallei en Wunderwald.

Port Laguna en Avalon zijn 's winters gesloten. Het zomerseizoen van Toverland begint op zaterdag 30 maart 2019.

ZIE OOK: Muziek van nieuwe attracties Toverland uitgebracht op cd

Reacties