Wanneer gaan de pretparken weer open? Check looopings.nl/open voor alle data.
Wildlands Adventure Zoo Emmen

Foto's: winterse lichtshows in Wildlands Emmen

23-12-2018, 15:39 uur | Reacties

Dierenpark Wildlands Adventure Zoo Emmen laat zich deze winter van een andere kant zien. Tijdens de kerstvakantie vindt na zonsondergang het winterevenement Wildnights plaats, met een waterorgel, lichteffecten, videoprojecties, een goochelvoorstelling en een lasershow.

De meeste dieren in het Drentse park verdwijnen 's avonds achter de schermen. Ter compensatie zijn er extra activiteiten, waaronder verschillende kampvuren en foodtrucks. In het Afrikaanse dorp in themagebied Serenga bevindt zich een marktje met eten en drinken.


ZIE OOK: Bijzondere frietspecialiteiten in Wildlands Emmen

Op meerdere plekken in de dierentuin worden verhalen verteld met behulp van videoprojecties en lichtsculpturen. In het Atlas Theater kunnen bezoekers kijken naar de goochelshow Villa Magica. Verder is de nijlpaardenpoel getransformeerd tot een muzikaal waterballet met lichteffecten. Om 21.00 uur worden de Wildnights afgesloten met een licht- en lasershow op het Kompasplein bij de ingang.

De dubbele boomerang coaster Tweestryd en boottocht Rimbula River in de tropische themawereld Jungola blijven geopend. Ook het overdekte speelgebied Animazia is gewoon toegankelijk.

Het evenement duurt nog tot en met zondag 6 januari 2019, met uitzondering van 25 en 31 december en 1 januari. Het park is geopend vanaf 10.00 uur. Vanaf 17.00 uur kosten toegangskaarten nog 15 euro aan de kassa. Online moet 13,50 euro neergeteld worden voor een Wildnights-ticket. Abonnementhouders mogen gratis naar binnen.

ZIE OOK: Kerstvakantie in Wildlands Emmen: watershow en avondspektakel

Reacties