Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Wildlands Adventure Zoo Emmen

Foto's: winterse lichtshows in Wildlands Emmen

23-12-2018, 15.39 uur

Dierenpark Wildlands Adventure Zoo Emmen laat zich deze winter van een andere kant zien. Tijdens de kerstvakantie vindt na zonsondergang het winterevenement Wildnights plaats, met een waterorgel, lichteffecten, videoprojecties, een goochelvoorstelling en een lasershow.

De meeste dieren in het Drentse park verdwijnen 's avonds achter de schermen. Ter compensatie zijn er extra activiteiten, waaronder verschillende kampvuren en foodtrucks. In het Afrikaanse dorp in themagebied Serenga bevindt zich een marktje met eten en drinken.

Op meerdere plekken in de dierentuin worden verhalen verteld met behulp van videoprojecties en lichtsculpturen. In het Atlas Theater kunnen bezoekers kijken naar de goochelshow Villa Magica. Verder is de nijlpaardenpoel getransformeerd tot een muzikaal waterballet met lichteffecten. Om 21.00 uur worden de Wildnights afgesloten met een licht- en lasershow op het Kompasplein bij de ingang.

De dubbele boomerang coaster Tweestryd en boottocht Rimbula River in de tropische themawereld Jungola blijven geopend. Ook het overdekte speelgebied Animazia is gewoon toegankelijk.

Het evenement duurt nog tot en met zondag 6 januari 2019, met uitzondering van 25 en 31 december en 1 januari. Het park is geopend vanaf 10.00 uur. Vanaf 17.00 uur kosten toegangskaarten nog 15 euro aan de kassa. Online moet 13,50 euro neergeteld worden voor een Wildnights-ticket. Abonnementhouders mogen gratis naar binnen.





































Meer Wildlands Adventure Zoo Emmen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be