Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Voor 7 euro naar de Efteling met Jumbo

26-11-2018, 19.33 uur

Klanten van de Jumbo kunnen spotgoedkoop naar de Efteling. Wie boodschappen doet bij de supermarktketen, krijgt de kans om voor 7 euro een kaartje voor de Efteling te kopen. De actie geldt bij 63 verschillende Jumbo-vestigingen.

Van woensdag 28 november 2018 tot en met dinsdag 15 januari 2019 ontvangen klanten van deelnemende Jumbo-winkels bij besteding van 15 euro één spaarzegel. Een volle spaarkaart - met veertien zegels - is bij Jumbo-servicebalies om te wisselen voor een voucher met een unieke code.

Die code kan gebruikt worden om online een entreebewijs te bestellen voor een Efteling-bezoek op vrijdag 25 januari, zaterdag 26 januari of zondag 27 januari 2019. Dat kost 7 euro per ticket. Het toegangskaartje kan vervolgens thuis geprint worden.

Op zaterdag en zondag is het attractiepark geopend van 11.00 tot 19.00 uur. Op vrijdag vindt er een speciale Jumbo-avondopenstelling plaats, van 20.00 tot 00.00 uur. Tijdens de Jumbo-evenementen is parkeren gratis.

De 63 deelnemende winkels bevinden zich allemaal in Noord-Brabant en Zeeland. Het gaat om steden als Bergen op Zoom, Breda, Goes, Middelburg, Oosterhout, Roosendaal en Tilburg.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be