Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Funland Hayling Island

Pretparkmedewerker steekt collega neer

26-11-2018, 21.26 uur

Een 20-jarige medewerker van een Engels pretpark heeft een 21-jarige vrouwelijke collega neergestoken. Dat gebeurde zaterdagmiddag in attractiepark Funland Hayling Island. Een ruzie tussen de twee personeelsleden liep uit de hand, melden Britse media.

Het conflict vond achter de schermen plaats in een fastfoodrestaurant. De vrouw moest met verschillende steekwonden naar het ziekenhuis worden gebracht. "Haar verwondingen zijn niet levensbedreigend", zegt een woordvoerder van het park. De man is aangehouden op verdenking van poging tot moord.

Funland Hayling Island, gelegen in de buurt van havenstad Portsmouth, opende in 1946. Er staan twee achtbanen en verschillende kermisattracties.

Meer nieuws
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be