Welkom!

Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.

Help ons door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
Deze hinderlijke boodschap zal dan verdwijnen. Bedankt!
Disneyland Paris

Nóg een attractie in Disneyland Paris maandenlang gesloten

27-11-2018, 12:08 uur | Reacties

Disneyland Paris gooit nóg een grote attractie maandenlang dicht. Naast Phantom Manor, Autopia en Disneyland Railroad is begin volgend jaar ook Studio Tram Tour: Behind The Magic geruime tijd gesloten. Dat blijkt uit de onderhoudskalender van de Disney-parken.

Studio Tram Tour: Behind the Magic in het Walt Disney Studios Park is vanaf maandag 7 januari buiten gebruik. De attractie blijft tot en met maart niet toegankelijk. Disneyland Paris heeft niet bekendgemaakt wat er met de achterhaalde attractie gaat gebeuren.

ZIE OOK: Spookhuis Phantom Manor in Disneyland Paris nog maanden dicht

In 2017 onderging Studio Tram Tour ook een drie maanden durende 'opknapbeurt'. Afgelopen winter was de attractie ruim een maand niet operationeel. Toen veranderde er nagenoeg niets. Mogelijk is de tijdelijke sluiting dus gewoon een simpele bezuinigingsmaatregel.

Gisteren werd al duidelijk dat spookhuis Phantom Manor maanden langer gesloten blijft dan tot nu toe werd gedacht, namelijk tot en met maart 2019. Rondrit Autopia staat tot en met juni 2019 op de onderhoudskalender. Attracties als Disneyland Railroad en Art of Disney Animation komen niet in het overzicht voor, maar ook die zijn begin volgend jaar maandenlang dicht.

ZIE OOK: Twee attracties in Disneyland Paris maandenlang gesloten

Reacties
Bijdrage