Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Ridders in Efteling-attractie Symbolica al maanden kapot

24-11-2018, 09.49 uur | Reacties

De nieuwste attractie van de Efteling kampt met een opvallend defect. Twee ridders in de interactieve darkride Symbolica zijn al meer dan twee maanden kapot. De figuren horen met elkaar te vechten, maar tegenwoordig staan ze doodstil. Bovendien mist één van de twee harnassen een arm.

Symbolica bestaat uit drie verschillende routes. Efteling-bezoekers komen de ridders tegen als ze kiezen voor de Heldentour. Het is de bedoeling dat ze de enorme poppen kunnen besturen met behulp van een bedieningspaneel in het karretje, maar die functie werkt al wekenlang niet.

De Efteling beloofde geruime tijd geleden dat er naar het mankement gekeken zou worden. Tot nu toe bleef de situatie echter ongewijzigd.

Symbolica opende op 1 juli 2017, bijna anderhalf jaar geleden. Sindsdien was de 35 miljoen euro kostende attractie geen enkele dag gesloten voor onderhoudswerkzaamheden. Die vinden buiten openingstijd plaats. Er staat ook geen opknapbeurt gepland.

Meer Efteling
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be