Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Phantasialand

Twee nieuwe winterattracties in Phantasialand

23-11-2018, 16.53 uur

Het attractieaanbod van Phantasialand wordt deze winter uitgebreid. In de wintermaanden presenteert het Duitse pretpark twee nieuwe kleinschalige attracties voor de jongste bezoekers.

Het gaat om een sneeuwhelling en een sneeuwcarrousel met opblaasbare banden. De tijdelijke attracties bevinden zich aan de rand van het park, tussen de ingang van mijntrein Colorado Adventure en het Silverado Theatre. Eerder waren op die plek verschillende trampolines te vinden.

Het winterevenement Wintertraum in Phantasialand duurt nog tot en met 20 januari. In het hart van het park is een schaatsbaan aangelegd. Daar wordt dagelijks een slotshow met vuurwerk opgevoerd. Themagebied Deep in Africa staat deze winter in het teken van kleurrijke lichtsculpturen.



Meer Phantasialand
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be