Disneyland Paris

Disneyland Paris brengt avondspektakel Disney Dreams terug

23-11-2018, 13:40 uur | Reacties

Goed nieuws voor fans van Disneyland Paris: een geliefde spektakelshow keert eenmalig terug. Op donderdag 6 december kunnen bezoekers nog één keer kijken naar de avondvoorstelling Disney Dreams, die te zien was van 2012 tot 2017. Dat heeft Disneyland vanmiddag bekendgemaakt.

Disney Dreams bestond uit videoprojecties, vuur, vuurwerk, fonteinen, watergordijnen en lasers bij het kasteel van Doornroosje. In de slotshow - met Peter Pan in de hoofdrol - kwamen muzikale fragmenten voorbij uit Disney-films als Beauty and the Beast, Ratatouille, Aladdin, The Hunchback of Notre Dame, Tangled en The Princess and the Frog.


ZIE OOK: Disneyland Paris presenteert nieuwe avondshow met Mickey Mouse

Vorig jaar werd de slotshow vervangen door Disney Illuminations. Veel fans zijn het erover eens dat de oude voorstelling een stuk beter was.

Op 6 december viert Disneyland Paris de 90e verjaardag van Mickey Mouse met een speciaal evenement na sluitingstijd, bedoeld voor abonnementhouders. Naast de langverwachte terugkeer van Disney Dreams staat de thema-avond in het teken van exclusieve shows en meet-and-greets.

Er zijn fotomomenten met karakters als Kenai en Koda (Brother Bear), Carl Fredricksen en Russell (Up), Jane Porter en Terk (Tarzan), Robin Hood en Friar Tuck, Chewbacca en R2D2 (Star Wars), Clarabelle en Horace, Nick Wilde en Judy Hopps (Zootopia) en Vanellope von Schweetz (Wreck-It Ralph).

Entreebewijzen kosten 42 euro per persoon. Abonnees mogen twee introducees meenemen. Volgens een voorlichter is 95 procent van de kaarten inmiddels verkocht. Het feest duurt van 20.30 tot 00.30 uur. De attracties sluiten om 00.15 uur. Disneyland Railroad, Hyperspace Mountain, Phantom Manor en Autopia zijn dicht voor renovaties.ZIE OOK: Disneyland Paris maakt plannen bekend voor oud en nieuw

Reacties