Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Madurodam

Madurodam sluit jaar af met lichtshow

22-11-2018, 18.05 uur | Reacties

Madurodam heeft een speciale lichtshow aangekondigd. Eind dit jaar vindt in het Haagse themapark vier dagen lang het avondvullende evenement VONK18 plaats. Belangrijkste onderdeel is een openingsshow met "bekende en minder bekende momenten van 2018".

VONK18 bestaat uit "bijzondere lichteffecten, muziek en volop entertainment", laat Madurodam weten. "Twee lichtpoppen nemen je mee op reis langs hoogtepunten van 2018", zegt een woordvoerster. Verwacht in ieder geval géén standaard jaaroverzicht. "Het is een programma voor jong en oud dat volledig in het teken staat van samen terugblikken en samen vooruitkijken."

De lichtshow wordt gehouden op donderdag 27, vrijdag 28, zaterdag 29 en zondag 30 december 2018, steeds om 18.30 uur. Met een avondticket van 15,50 euro zijn bezoekers al vanaf 17.00 uur welkom. Na de openingsshow is het park tot 21.00 uur open.Meer Madurodam
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be