Wanneer gaan de pretparken weer open? Check looopings.nl/open voor alle data.
Phantasialand

Afrikaans lichtfestival siert achtbaan in Phantasialand

22-11-2018, 19:06 uur | Reacties

Bezoekers van Phantasialand kunnen deze winter op safari. In themagebied Deep in Africa, waar de populaire achtbaan Black Mamba ligt, zijn in de wintermaanden verschillende lichtsculpturen van Afrikaanse dieren te vinden. Dat heeft het Duitse attractiepark vandaag bekendgemaakt.

Het winterseizoen van Phantasialand begint morgen en duurt tot en met 20 januari 2019. Daarvoor zijn alle themadelen in het park voorzien van speciale lichteffecten. Voor het Afrikaanse gedeelte heeft men dit keer iets nieuws in petto, vertelt lichtontwerper Markus Fuchs in een video.


ZIE OOK: Phantasialand viert kerstseizoen met tientallen gigantische kerstballen

Er duiken onder meer kleurrijke sculpturen op van zebra's, giraffen, leeuwen en olifanten. "Na zonsondergang komen de dieren in Afrika tot leven", aldus Fuchs. "Ze zullen in de gehele jungle te zien zijn. Overal ontdekken gasten weer een ander dier." Ook met de rest van het lichtplan in het gebied is gespeeld.

In themagebied China Town staan ook verschillende grote lichtsculpturen.ZIE OOK: Plopsaland presenteert lichtfestival in de wintermaanden

Reacties