Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Zo smerig zijn de bungalows van Walibi Holland

20-11-2018, 13.44 uur | Reacties

De bungalows in het vakantiepark van Walibi Holland kunnen behoorlijk smerig zijn. Dat laat een youtuber zien die onlangs in Walibi Village bleef slapen. Videomaker Rowan Peeters ontdekt bij binnenkomst in zijn huisje meteen vieze vlekken op muren, matrassen en gordijnen. "Laat het Rob Geus maar niet horen!", staat in de videobeschrijving.

De viezigheden komen aan bod in een acht minuten durende vlog. "Laten we maar meteen met de deur in huis vallen: eenmaal aangekomen viel op dat echt alles in het huisje super smerig was", zegt Peeters. "Gadverdamme." Op een spiegel ontdekt de vlogger een dikke laag stof. Zelfs ongebruikte glazen en de elektrische kookplaat zijn plakkerig en vies.


ZIE OOK: Jongen (17) valt twintig kilo af dankzij de Efteling

Voor de zekerheid besluit Peeters om de ongebruikte ontbijtborden in de kast zelf schoon te maken. "Voordat we gaan eten gaan we deze zogenaamd schone borden even afwassen, want we vertrouwen helemaal niks hier", sneert hij. "Dit is echt verschrikkelijk. Jongens, voor de hygiëne nooit naar Walibi Village gaan. Dit is echt ongelofelijk."

Het Walibi-vakantiepark lag in het verleden vaker onder vuur omdat de hygiëne te wensen overliet. In 2012 en 2017 kwam het NPO-programma Groeten van MAX tot dezelfde conclusie.ZIE OOK: Smerig bungalowpark Walibi Holland verguisd op nationale televisie

Reacties