Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Games

Pretparkspel RollerCoaster Tycoon komt naar Nintendo Switch

18-11-2018, 17.42 uur

RollerCoaster Tycoon is binnenkort ook te spelen op de Switch. Een nieuwe versie van het beroemde pretparkspel, op maat gemaakt voor de spelcomputer van Nintendo, verschijnt later deze maand. Dat heeft uitgever Atari aangekondigd.

De Nintendo Switch-variant wordt RollerCoaster Tycoon Adventures genoemd. "We maken de legendarische spellenserie geschikt voor een nieuwe generatie", staat in de beschrijving. "De klassieke opzet van de populaire game wordt gecombineerd met het moderne uiterlijk van de mobiele game RollerCoaster Tycoon Touch en de unieke kenmerken van de Nintendo Switch."

Het Nintendo-spel bestaat uit drie verschillende elementen: Adventure, Scenario en Sandbox. Er zijn zeven achtbaantypes beschikbaar: hout, staal, wing coaster, hyper coaster, inverted coaster, dive coaster en accelerator coaster. Daarnaast kunnen spelers kiezen uit vier thema's en meer dan tweehonderd attracties, restaurants, winkels en decoraties.

RollerCoaster Tycoon Adventures is vanaf donderdag 29 november beschikbaar in Europa. Afgelopen week verscheen een trailer op YouTube.Meer games
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be