Game

Pretparkspel RollerCoaster Tycoon komt naar Nintendo Switch

18-11-2018, 17.42 uur | Reacties

RollerCoaster Tycoon is binnenkort ook te spelen op de Switch. Een nieuwe versie van het beroemde pretparkspel, op maat gemaakt voor de spelcomputer van Nintendo, verschijnt later deze maand. Dat heeft uitgever Atari aangekondigd.

De Nintendo Switch-variant wordt RollerCoaster Tycoon Adventures genoemd. "We maken de legendarische spellenserie geschikt voor een nieuwe generatie", staat in de beschrijving. "De klassieke opzet van de populaire game wordt gecombineerd met het moderne uiterlijk van de mobiele game RollerCoaster Tycoon Touch en de unieke kenmerken van de Nintendo Switch."


ZIE OOK: Mobiele game RollerCoaster Tycoon Touch uitgebracht

Het Nintendo-spel bestaat uit drie verschillende elementen: Adventure, Scenario en Sandbox. Er zijn zeven achtbaantypes beschikbaar: hout, staal, wing coaster, hyper coaster, inverted coaster, dive coaster en accelerator coaster. Daarnaast kunnen spelers kiezen uit vier thema's en meer dan tweehonderd attracties, restaurants, winkels en decoraties.

RollerCoaster Tycoon Adventures is vanaf donderdag 29 november beschikbaar in Europa. Afgelopen week verscheen een trailer op YouTube.ZIE OOK: Jeugdsentiment: originele RollerCoaster Tycoon uitgebracht voor smartphones

Reacties