Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Phantasialand

'Vrouw krijgt orgasme in achtbaan Phantasialand'

17-11-2018, 14.13 uur

Een 26-jarige Duitse vrouw heeft een pikante ontboezeming gedaan op social media. Tijdens een heftig ritje in de lanceerachtbaan Taron in Phantasialand bereikte ze onlangs een orgasme, vertelt ze op een anonieme Facebook-pagina. Inmiddels heeft het attractiepark zelf ook gereageerd op het verhaal.

"Ik geef toe dat ik in Phantasialand een ritje gemaakt heb in de achtbaan Taron en daarbij - door de hoge snelheden en extreme ritervaring - klaargekomen ben", schrijft de vrouw op de Facebook-pagina Dein Beichtstuhl. "Het was gewoon te lekker!"

Phantasialand kon het niet laten om zelf ook te reageren op het gewaagde bericht. "Immer wieder gerne", liet het pretpark weten, wat zoiets betekent als "heel graag gedaan". De korte maar krachtige reactie leverde in enkele dagen tijd al 13.000 likes op.

Taron is 1320 meter lang en dertig meter hoog. Passagiers worden twee keer gelanceerd, met een topsnelheid van 117 kilometer per uur. De coaster ging in 2016 open.

Meer Phantasialand
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be