Attractiepark Toverland

Dit is de nieuwe personeelskleding van Toverland

20-11-2018, 15.19 uur | Reacties

Toverland introduceert binnenkort nieuwe personeelskleding. Vanaf 1 februari 2019 dragen de medewerkers van het Limburgse attractiepark een andere outfit. Looopings kan als eerste laten zien hoe de nieuwe uniformen eruit zien.

"We zien hier de kleding voor attractiepersoneel en attractiesupervisors", legt een woordvoerster uit. Attractiemedewerkers krijgen een blauwe blouse en een donkerblauwe broek met een gele riem. Tot nu toe droegen zij simpele paarse polo's. De supervisors zijn straks te herkennen aan donkerblauwe kleding.


ZIE OOK: Medewerkers Toverland krijgen nieuwe personeelskleding

De look, ontwikkeld in samenwerking met kledingbedrijf Emergo Textile Projects uit Utrecht, past bij de nieuwe huisstijl van Toverland. Die werd eind vorig jaar gepresenteerd. De afdelingen Technische Dienst, Groenvoorziening en Facilitair hebben al sinds oktober nieuwe kledij.

Het eindresultaat wijkt op een paar punten af van de originele ontwerpen uit februari. Zo hebben groene blouses plaatsgemaakt voor blauwe. "Blauw is in de praktijk een stuk frisser", aldus de voorlichtster.

Eigenlijk had de bedrijfskleding in de zomervakantie af moeten zijn. "Het project bleek uiteindelijk toch iets omvangrijker dan gedacht. We zijn blij dat we onze collega's straks een mooie outfit kunnen geven die past bij de stijl van Toverland: vrolijk, positief en elegant."ZIE OOK: Toverland kampt met personeelstekort op drukke dagen

Reacties