Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Dit is de nieuwe personeelskleding van Toverland

20-11-2018, 15.19 uur

Toverland introduceert binnenkort nieuwe personeelskleding. Vanaf 1 februari 2019 dragen de medewerkers van het Limburgse attractiepark een andere outfit. Looopings kan als eerste laten zien hoe de nieuwe uniformen eruit zien.

"We zien hier de kleding voor attractiepersoneel en attractiesupervisors", legt een woordvoerster uit. Attractiemedewerkers krijgen een blauwe blouse en een donkerblauwe broek met een gele riem. Tot nu toe droegen zij simpele paarse polo's. De supervisors zijn straks te herkennen aan donkerblauwe kleding.

De look, ontwikkeld in samenwerking met kledingbedrijf Emergo Textile Projects uit Utrecht, past bij de nieuwe huisstijl van Toverland. Die werd eind vorig jaar gepresenteerd. De afdelingen Technische Dienst, Groenvoorziening en Facilitair hebben al sinds oktober nieuwe kledij.

Het eindresultaat wijkt op een paar punten af van de originele ontwerpen uit februari. Zo hebben groene blouses plaatsgemaakt voor blauwe. "Blauw is in de praktijk een stuk frisser", aldus de voorlichtster.

Eigenlijk had de bedrijfskleding in de zomervakantie af moeten zijn. "Het project bleek uiteindelijk toch iets omvangrijker dan gedacht. We zijn blij dat we onze collega's straks een mooie outfit kunnen geven die past bij de stijl van Toverland: vrolijk, positief en elegant."Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be