Kermis

Nieuw op de Nederlandse kermis: gigantisch funhouse met vijf verdiepingen

06-11-2018, 17.45 uur | Reacties

De Nederlandse kermiswereld krijgt er een gigantische nieuwe attractie bij. Exploitanten Koevoets en De Vries hebben een enorm funhouse besteld van maar liefst veertig meter breed en twaalf meter hoog. De attractie met de naam Police Academy krijgt vijf verschillende verdiepingen met speciale elementen, waaronder een virtualreality-gedeelte, een glijbaan, bewegende figuren, een vrije val en een waterparcours.

Police Academy wordt volgens de eigenaren "het grootste funhouse ter wereld". Voor het transport van de gedetailleerde attractie zijn zes vrachtwagens nodig. Het opbouwen neemt ongeveer anderhalve dag in beslag.


ZIE OOK: Heftige nieuwe kermisattractie: niet voor gevoelige magen

Koevoets en De Vries hebben nu al funhouse Heroes City XXL in hun bezit. Die attractie is regelmatig op Nederlandse kermissen te vinden. De nieuwe aanwinst wordt tien meter breder, vijf meter hoger en drie meter dieper. De firma BB Decoratie verzorgt het uiterlijk.

Het is nog niet duidelijk wanneer Police Academy voor het eerst op de kermis verschijnt.ZIE OOK: Voor duizenden euro's gestolen bij attractie op Tilburgse kermis

Reacties