Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling viert oud en nieuw met silent disco

06-11-2018, 11.59 uur

Efteling-bezoekers kunnen op oudejaarsavond uit hun dak gaan tijdens een bijzonder muzikaal feestje. Het plein voor wildwaterbaan Piraña wordt voor één avond getransformeerd tot een silent disco met verschillende muziekstijlen. Feestgangers horen de muziek via draadloze koptelefoons.

De Efteling is op 31 december tot 18.00 uur geopend voor reguliere gasten. Van 19.00 tot 01.00 uur vindt een speciaal oud-en-nieuwfeest plaats, waar aparte tickets voor besteld moeten worden. Die kosten 40 euro per stuk, inclusief parkeren, een oliebol, een glaasje champagne en een vuurwerkshow.

Inmiddels is 75 procent van de kaarten verkocht. Naast de silent disco zijn er optredens van onder andere coverband The Originals, gospelkoor De Lichtpuntjes en de Efteling Muzikanten. Watershow Aquanura is vijf keer te zien.

Eerder was de silent disco een vast onderdeel van het Midsummer Festival, dat plaatsvond in 2015, 2016 en 2017. Toen was het stille feestje te vinden in het bos bij het Spookslot.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be