Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Disneyland Paris presenteert Finding Nemo-spelletje

06-11-2018, 16.36 uur

Een smartphone-game moet verveling in de wachtrijen van Disneyland Paris tegengaan. Bezoekers van het Walt Disney Studios Park kunnen vanaf deze week een spelletje spelen gebaseerd op de Finding Nemo-achtbaan Crush's Coaster.

Daarbij krijgen ze de opdracht om schildpad Crush te helpen met het ontwijken van obstakels tijdens het zwemmen. De game werkt met behulp van de wifi-verbinding in het Walt Disney Studios Park. Er hoeft geen aparte app voor gedownload te worden: gebruikers hebben alleen hun mobiele internetbrowser nodig.

De eerste versie van Crush's Coaster The Game werd al in 2014 gelanceerd, maar vanwege technische problemen werkte het gratis spel de afgelopen maanden niet. Daarom heeft Disney een update uitgebracht, inclusief een nieuw design, uitgebreidere levels, een variabele moeilijkheidsgraad en een nieuwe bediening.

Bovendien kan het spel nu in het hele park gespeeld worden, in plaats van alleen in de wachtrij voor de populaire achtbaan. Crush's Coaster The Game is beschikbaar in het Frans en in het Engels.



Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be