Disneyland Paris

Disneyland Paris presenteert Finding Nemo-spelletje

06-11-2018, 16.36 uur | Reacties

Een smartphone-game moet verveling in de wachtrijen van Disneyland Paris tegengaan. Bezoekers van het Walt Disney Studios Park kunnen vanaf deze week een spelletje spelen gebaseerd op de Finding Nemo-achtbaan Crush's Coaster.

Daarbij krijgen ze de opdracht om schildpad Crush te helpen met het ontwijken van obstakels tijdens het zwemmen. De game werkt met behulp van de wifi-verbinding in het Walt Disney Studios Park. Er hoeft geen aparte app voor gedownload te worden: gebruikers hebben alleen hun mobiele internetbrowser nodig.


ZIE OOK: Smartphone-game Disneyland Paris werkt niet

De eerste versie van Crush's Coaster The Game werd al in 2014 gelanceerd, maar vanwege technische problemen werkte het gratis spel de afgelopen maanden niet. Daarom heeft Disney een update uitgebracht, inclusief een nieuw design, uitgebreidere levels, een variabele moeilijkheidsgraad en een nieuwe bediening.

Bovendien kan het spel nu in het hele park gespeeld worden, in plaats van alleen in de wachtrij voor de populaire achtbaan. Crush's Coaster The Game is beschikbaar in het Frans en in het Engels.ZIE OOK: Disneyland Paris onthult details over mega-uitbreiding

Reacties