Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Bizar beeld: gevel van Efteling-attractie Droomvlucht ingepakt

04-11-2018, 21.10 uurBeeld: @efteling_nerd

De Efteling heeft het exterieur van Droomvlucht ingepakt. Vanwege een grote opknapbeurt is de sprookjesachtige gevel met bloemen volledig verdwenen achter een enorme steigerconstructie met witte zeilen. Alleen een bordje bij de ingang herinnert bezoekers nog aan het bestaan van de populaire darkride.

Ondanks de opvallende werkzaamheden was Droomvlucht de afgelopen dagen wel toegankelijk voor publiek. "Arbeid is nodig om d'oude pracht te behouden voor het nageslacht", stond op een klapbord bij de entree. "Droomvlucht is vandaag wel geopend."

Vanaf morgen ondergaat ook de binnenzijde van de geliefde attractie een renovatie. Die duurt naar verwachting tot en met vrijdag 9 november. Verder zijn volgende week achtbaan Vogel Rok en het Kinderspoor dicht vanwege onderhoud.





Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be