Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling introduceert stroopwafels met chocolade en toppings

30-10-2018, 17.43 uur

De Efteling introduceert komende winter bijzondere nieuwe lekkernijen. Tijdens de Winter Efteling - van 12 november 2018 tot en met 31 januari 2019 - verkoopt het attractiepark speciale luxe stroopwafels, met chocolade en een topping naar keuze.

De XL-stroopwafels zijn verkrijgbaar bij de kampvuren op het Carnaval Festival-plein, op het Ton van de Ven-plein en in het Ruigrijk. Bezoekers kiezen eerst een chocoladelaag (karamel zeezout of melk) en daarna een topping (krokante hazelnootjes, discodip of mini choco's). Eén wafel kost 2,75 euro.

En de Efteling presenteert in de wintermaanden meer zoete snacks. Zo staat bij ijssalon De Suykerbuyk een warme wafel met vanille-ijs, warme appelcompôte, krenten, kaneelsuiker en slagroom op het menu (4,95 euro). Naast De Vliegende Hollander kunnen lekkerbekken terecht voor een wafel met softijs en chocolade-, karamel- of aardbeiensaus, plus een topping (3,50 euro).

Tegenover de langlaufbaan 't Hijgend Hert worden wafels op een stokje verkocht, gehuld in chocolade en bestrooid met mini-choco's (3 euro). Verder komen er lichtgevende suikerspinnen (3,45 euro) en donuts in de stijl van de Sneeuwprinses en de Vuurprins, met chocolade decoratie in de kleuren rood en blauw (2,75 euro).

Meer Efteling
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be