Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Superheldin Captain Marvel komt naar Disneyland Paris

30-10-2018, 15.23 uur

Disneyland Paris verwelkomt Captain Marvel. De superheldin wordt onderdeel van het Marvel-festival Season of Super Heroes, dat volgend jaar plaatsvindt van 23 maart tot en met 16 juni. Dat heeft Disney zojuist bekendgemaakt.

Vanaf 6 maart draait de langverwachte nieuwe superheldenfilm Captain Marvel in de Nederlandse bioscopen. De film vertelt het verhaal van Carol Danvers, die in een galactische oorlog tussen twee buitenaardse rassen terechtkomt. De rol van Captain Marvel wordt gespeeld door Brie Larson.

"Om de première van haar film kracht bij te zetten, landt Captain Marvel voor het eerst in Disneyland Paris als onderdeel van Marvel Season of Super Heroes", laat een woordvoerder weten. Verder zijn in 2019 ook slechterik Red Skull en Groot van de partij. Groot is een boomachtig wezen uit de Guardians of the Galaxy-reeks.

Afgelopen zomer vond de eerste editie van het Marvel-festival plaats, toen onder de noemer Summer of Super Heroes. Het Walt Disney Studios Park stond enkele maanden lang in het teken van speciale meet-and-greets en shows met onder meer Spider-Man, Iron Man, Captain America, Black Panther, Thor en Star-Lord.



Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be