Disneyland Paris

Superheldin Captain Marvel komt naar Disneyland Paris

30-10-2018, 15:23 uur | Reacties

Disneyland Paris verwelkomt Captain Marvel. De superheldin wordt onderdeel van het Marvel-festival Season of Super Heroes, dat volgend jaar plaatsvindt van 23 maart tot en met 16 juni. Dat heeft Disney zojuist bekendgemaakt.

Vanaf 6 maart draait de langverwachte nieuwe superheldenfilm Captain Marvel in de Nederlandse bioscopen. De film vertelt het verhaal van Carol Danvers, die in een galactische oorlog tussen twee buitenaardse rassen terechtkomt. De rol van Captain Marvel wordt gespeeld door Brie Larson.


ZIE OOK: Drie nieuwe shows in première in Disneyland Paris

"Om de première van haar film kracht bij te zetten, landt Captain Marvel voor het eerst in Disneyland Paris als onderdeel van Marvel Season of Super Heroes", laat een woordvoerder weten. Verder zijn in 2019 ook slechterik Red Skull en Groot van de partij. Groot is een boomachtig wezen uit de Guardians of the Galaxy-reeks.

Afgelopen zomer vond de eerste editie van het Marvel-festival plaats, toen onder de noemer Summer of Super Heroes. Het Walt Disney Studios Park stond enkele maanden lang in het teken van speciale meet-and-greets en shows met onder meer Spider-Man, Iron Man, Captain America, Black Panther, Thor en Star-Lord.ZIE OOK: Disneyland Paris vernieuwt Star Wars-festival: nieuwe personages

Reacties