Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Interactieve toverstokken Efteling komen nog dit jaar

30-10-2018, 16.57 uur

De Efteling gaat nog dit jaar interactieve toverstokken verkopen. Dat vertelt een woordvoerder aan Looopings. Eind juni kondigde het attractiepark aan dat bezoekers vanaf het najaar van 2018 zelf zouden kunnen gaan toveren rond de nieuwste attractie Symbolica.

Tot nu toe zijn de souvenirs echter niet verkrijgbaar. "We streven ernaar om de interactieve Twinkeltoortsen in de kerstvakantie te introduceren", zegt de voorlichter. Die begint op zaterdag 22 december. De Twinkeltoorts is het magische wapen van mascotte Pardoes.

Met een 25 centimeter lange Twinkeltoorts wordt het mogelijk om op zeven punten in themagebied Fantasierijk speciale effecten te activeren. Bovendien reageren de toortsen in verschillende scènes van Symbolica "op de tovertwinkels van Pardoes". In de Efteling-winkels liggen al langer Twinkeltoortsen met een lampje erin, maar die zijn verder niet interactief.

Het Limburgse themapark Toverland verkoopt sinds afgelopen zomer al interactieve toverstokken waarmee speciale effecten geactiveerd kunnen worden. Die kosten 24,95 euro per stuk. De Efteling gaat een lagere prijs hanteren, namelijk 20 euro.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be