Wanneer gaan de pretparken weer open? Check looopings.nl/open voor alle data.
Efteling

Interactieve toverstokken Efteling komen nog dit jaar

30-10-2018, 16:57 uur | Reacties

De Efteling gaat nog dit jaar interactieve toverstokken verkopen. Dat vertelt een woordvoerder aan Looopings. Eind juni kondigde het attractiepark aan dat bezoekers vanaf het najaar van 2018 zelf zouden kunnen gaan toveren rond de nieuwste attractie Symbolica.

Tot nu toe zijn de souvenirs echter niet verkrijgbaar. "We streven ernaar om de interactieve Twinkeltoortsen in de kerstvakantie te introduceren", zegt de voorlichter. Die begint op zaterdag 22 december. De Twinkeltoorts is het magische wapen van mascotte Pardoes.


ZIE OOK: Toverland verstopt speciale effecten in nieuw entreegebied

Met een 25 centimeter lange Twinkeltoorts wordt het mogelijk om op zeven punten in themagebied Fantasierijk speciale effecten te activeren. Bovendien reageren de toortsen in verschillende scènes van Symbolica "op de tovertwinkels van Pardoes". In de Efteling-winkels liggen al langer Twinkeltoortsen met een lampje erin, maar die zijn verder niet interactief.

Het Limburgse themapark Toverland verkoopt sinds afgelopen zomer al interactieve toverstokken waarmee speciale effecten geactiveerd kunnen worden. Die kosten 24,95 euro per stuk. De Efteling gaat een lagere prijs hanteren, namelijk 20 euro.

ZIE OOK: Efteling gaat interactieve toverstokken verkopen

Reacties