Disneyland Paris

Disneyland Paris viert Halloween met Big Hero 6 en Don Diablo

01-11-2018, 14:46 uur | Reacties

Tienduizenden bezoekers hebben op 31 oktober Halloween gevierd in Disneyland Paris. Het Disneyland Park stond tot 02.00 uur in het teken van exclusief entertainment, met als hoogtepunten een lasershow rond de animatiefilm Big Hero 6 en een optreden van de Nederlandse dj Don Diablo.

In elk themagebied waren speciale halloweenacts te zien. Zo konden bezoekers in Frontierland uit hun dak gaan op dancemuziek tijdens Goofy's Skeletoon Street Party. De berg van mijntrein Big Thunder Mountain werd gebruikt voor een bijzondere projectieshow met beelden uit de Disney-film Fantasia.


ZIE OOK: Disneyland viert verjaardag Mickey Mouse met reusachtige taarten

Disney-slechterike namen de meet-and-greet-locaties in Fantasyland over. Zo was Princess Pavilion omgedoopt tot Villains Pavilion. Het podium bij het kasteel van Doornroosje werd gebruikt voor de show Rock on with the Disney Villains! In Main Street U.S.A. kwam de parade The Disney's Villains' Halloween Celebration twee keer voorbij.

Buzz Lightyear speelde 's avonds diskjockey in Discoveryland. Hij werd om middernacht afgelost door de beroemde dj Don Diablo. De geluidskwaliteit liet daarbij te wensen over: uit de geluidsboxen klonk een hoop gekraak en piep. In het naastgelegen Videopolis Theatre was de gloednieuwe show Big Hero 6: Yokai's Revenge te zien, met lasers en vuur.

Het Discoveryland Theatre - waar normaal gesproken Mickey's PhilharMagic te zien is - werd gebruikt voor een sing-along-show. In Adventureland bevond zich een scare zone met angstaanjagende piraten.

Entreekaarten voor de Soirée Halloween kostten 69 euro. Bezoekers mochten bij hoge uitzondering verkleed komen. Vrijwel alle attracties waren geopend, al gingen sommige wachtrijen vanwege de drukte eerder dicht.

ZIE OOK: Halloweenparade Disneyland Paris vernieuwd

Reacties