Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Zo ziet Efteling-achtbaan Vogel Rok eruit met de lichten aan

24-10-2018, 19.34 uur

Veel Efteling-fans dromen ervan om de achtbaan Vogel Rok een keer met de verlichting aan te beleven. Een vlogger maakte dat onlangs per toeval mee. Vanwege een technische storing was een trein halverwege de baan stil komen te staan. Vervolgens sprongen de lampen aan en werd de attractie ontruimd.

Youtuber Kelly van der Ree heeft in beeld gebracht hoe ze uit het karretje bevrijd wordt en door de verlichte hal loopt, langs de twintig meter hoge rollercoaster. Haar video geeft een goed beeld van het kale interieur van Vogel Rok, dat normaal gesproken verborgen blijft voor het publiek.

De vlog is afgelopen zomer opgenomen, maar werd pas deze week gepubliceerd.

Vogel Rok opende in 1998. De achtbaan van de Nederlandse fabrikant Vekoma haalt een topsnelheid van 65 kilometer per uur. Op dit moment is de attractie gesloten voor een grote opknapbeurt, waarbij onder meer de muziekinstallaties en lichteffecten vernieuwd worden.















Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be