Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Flinke korting op Efteling-kaartjes: tickets voor 20 euro

24-10-2018, 15.38 uurBeeld: @promenadefotos

Goedkoop naar de Efteling? Op internet zijn tijdelijk Efteling-tickets te koop voor 20 euro per stuk. Dat is ruim 45 procent goedkoper dan de reguliere entreeprijs van 38 euro.

Het gaat om een kortingsactie in de webwinkel van het Algemeen Dagblad. Er wordt gesproken over 'abonneedagen', maar ook personen zonder krantenabonnement kunnen de goedkope kaarten gewoon aanschaffen. Per bestelling van maximaal acht tickets komt er 1,50 euro aan transactiekosten bij.

Er zijn toegangsbewijzen verkrijgbaar voor zaterdag 24 november, zaterdag 1 december, zondag 2 december en zondag 9 december. Het attractiepark is dan geopend van 11.00 tot 19.00 uur. Efteling-abonnementen zijn op die dagen niet geldig.

In 2019 stijgt de kassaprijs van de Efteling naar 40 euro. In de zomermaanden en tijdens de herfst- en kerstvakanties, als het park langer geopend is, betalen bezoekers 42 euro voor een kaartje.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be