Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Wildlands Adventure Zoo Emmen

Wildlands Emmen heeft nieuwe tijdelijke directeur

16-10-2018, 11.49 uur

Wildlands Adventure Zoo Emmen heeft sinds deze week een nieuwe tijdelijke directeur. Erik van Engelen is benoemd als interim-directeur van het Drentse dierenpark. Hij is de opvolger van Frankwin van Beers, die vorige maand per onmiddellijke ingang opstapte.

Van Engelen, gespecialiseerd in veranderingsprocessen, werkte eerder voor onder meer ING, Stage Entertainment, Randstad en ABN Amro. De afgelopen jaren was hij consumentendirecteur bij energiebedrijf Eneco.

"We hebben met Erik van Engelen een ervaren kracht in huis gehaald", reageert Marcel Schonenberg, lid van de raad van commissarissen van Wildlands. "Het doel is om de komende maanden een realistische en duurzame businesscase te ontwikkelen waar Wildlands de toekomst mee in kan."

Ondertussen wordt er nog gezocht naar een definitieve nieuwe directeur. Wildlands kampt al geruime tijd met tegenvallende bezoekersaantallen en financiële problemen.

Meer Wildlands Adventure Zoo Emmen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be