Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Voortaan minder lang wachten bij Efteling-achtbaan De Vliegende Hollander

16-10-2018, 10.05 uurBeeld: @Gianni_Beckers2

De Efteling heeft de wachtrij van De Vliegende Hollander geoptimaliseerd. Op drukke dagen wordt voortaan gewerkt met aangewezen zitplaatsen. Een medewerker stuurt bezoekers in het station naar het juiste poortje. Op die manier blijven er minder lege plekken over en loopt de wachtrij sneller door.

Maandag was er voor het eerst een zogenaamde 'grouper' actief bij de waterachtbaan. "Dit doen we voortaan op drukkere dagen, net als bij een aantal andere attracties", vertelt een woordvoerder aan Looopings. Op de kade zijn nummers aangebracht die aangeven waar bezoekers moeten gaan staan.

Eerder werd hetzelfde systeem al toegepast bij de Bob, Symbolica, de Python en houten achtbaan Joris en de Draak. Die attracties beschikken - in tegenstelling tot De Vliegende Hollander - ook over een single riders-rij, waar lege plaatsen mee opgevuld kunnen worden.

De Vliegende Hollander blijft van begin december tot begin maart gesloten voor een jaarlijkse opknapbeurt.



Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be