Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsa Resort Belgian Coast

Plopsaland start met sloopwerkzaamheden bij waterbaan

15-10-2018, 19.10 uurBeeld: Plopsa Fans

Plopsaland De Panne is begonnen met de eerste sloopwerkzaamheden bij de waterattractie De Boomstammetjes. De komende maanden ondergaat de waterbaan uit 1989 een ingrijpende verbouwing, die in juli 2019 af moet zijn. Een oud kasteel wordt vervangen door enorme vulkanen en rotsen.

Hoewel de attractie op dit moment nog wel toegankelijk is voor bezoekers, werd een groot deel van het kasteeldecor de afgelopen weken al afgebroken. Daardoor is de oorspronkelijke constructie van de 21 meter hoge waterbaan zichtbaar geworden, blijkt uit foto's van de website Plopsa Fans.

De voorlopige nieuwe naam van de attractie luidt DinoSplash. Langs de baan komen verschillende animatronics van dinosaurussen te staan. De grootschalige renovatie kost maar liefst 5 miljoen euro. "Dat we zo'n groot bedrag steken in thematisering is ongekend", vertelde Plopsa-directeur Steve Van den Kerkhof eerder deze maand.











Meer Plopsa Resort Belgian Coast
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be