Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling experimenteert: deel van het park blijft langer open

05-10-2018, 14.09 uurBeeld: Nick Jespers

De Efteling gaat volgend jaar experimenteren met de openingstijden van de attracties. In de meivakantie blijft een gedeelte van de Efteling langer open dan de rest van het attractiepark. Dat heeft parkdirecteur Coen Bertens bekendgemaakt.

Normaal gesproken sluit de Efteling in mei om 18.00 uur. Straks is een deel van het park twee uur langer toegankelijk, tot 20.00 uur. De pilot loopt van 13 april tot en met 5 mei 2019. Als de proef een succes blijkt te zijn, gaat de Efteling het principe vaker toepassen.

"Welk deel van het park we dan gaan openstellen, maken we later bekend", aldus Bertens.

Gisteren werd al bekend dat de Efteling in 2019 langer geopend zal zijn in de herfstvakantie, de kerstvakantie en de weekenden in september en oktober, namelijk van 10.00 tot 20.00 uur. Er wordt dan ook een hogere entreeprijs gehanteerd.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be