Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Toverland sluit Halloween Nights af met grote vuurwerkshow

05-10-2018, 11.10 uur

De Halloween-avonden in Toverland worden dit jaar voor het eerst op een knallende manier afgesloten. Tijdens de Halloween Nights kunnen bezoekers 's avonds kijken naar een grote vuurwerkshow. Die heet Discover Your Own Fear, een variant op de gebruikelijke slogan Discover Your Own Magic.

Afgelopen zomer presenteerde het Limburgse attractiepark al een vuurwerkshow tijdens de Midzomeravonden. "We merkten dat het vuurwerk enorm gewaardeerd werd door onze gasten", vertelt een woordvoerster aan Looopings. "Daarom kiezen we nu weer voor zo'n afsluiting."

In de nieuwe voorstelling staat de strijd tussen goed en kwaad centraal. "De soundtrack is speciaal voor de show samengesteld", weet de voorlichtster. Bezoekers kunnen het vuurwerk bekijken in het entreegebied Port Laguna.

De Halloween Nights vinden plaats op 13, 17, 18, 19, 20 en 27 oktober. Toverland is dan geopend van 10.00 tot 23.00 uur. Er komen drie nieuwe scare zones: Morgana's Frozen Souls, Cirque en Shadows of the Sea. De Halloween-activiteiten beginnen om 18.30 uur. Overdag is het park geschikt voor alle leeftijden.

Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be