Attractiepark Toverland

Toverland sluit Halloween Nights af met grote vuurwerkshow

05-10-2018, 11:10 uur | Reacties

De halloweenavonden in Toverland worden dit jaar voor het eerst op een knallende manier afgesloten. Tijdens de Halloween Nights kunnen bezoekers 's avonds kijken naar een grote vuurwerkshow. Die heet Discover Your Own Fear, een variant op de gebruikelijke slogan Discover Your Own Magic.

Afgelopen zomer presenteerde het Limburgse attractiepark al een vuurwerkshow tijdens de Midzomeravonden. "We merkten dat het vuurwerk enorm gewaardeerd werd door onze gasten", vertelt een woordvoerster aan Looopings. "Daarom kiezen we nu weer voor zo'n afsluiting."


ZIE OOK: Video: grote vuurwerkshow tijdens zomeravonden Toverland

In de nieuwe voorstelling staat de strijd tussen goed en kwaad centraal. "De soundtrack is speciaal voor de show samengesteld", weet de voorlichtster. Bezoekers kunnen het vuurwerk bekijken in het entreegebied Port Laguna.

De Halloween Nights vinden plaats op 13, 17, 18, 19, 20 en 27 oktober. Toverland is dan geopend van 10.00 tot 23.00 uur. Er komen drie nieuwe scare zones: Morgana's Frozen Souls, Cirque en Shadows of the Sea. De halloweenactiviteiten beginnen om 18.30 uur. Overdag is het park geschikt voor alle leeftijden.

ZIE OOK: Halloween in Toverland: drie nieuwe scare zones

Reacties