Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling stript Laven voor onderhoudsbeurt

02-10-2018, 17.26 uurBeeld: Eftelingsestraat.nl

De Efteling laat een paar Laven dit najaar in de kou zitten. Vanwege een onderhoudsbeurt van één van de huisjes in Laven-dorpje zijn enkele bewoners gestript van hun kleding en pruiken. Dat zorgt voor een vrij luguber gezicht.

Het betreft de Laven in het Leerhuys, het schooltje van het Volk van Laaf. Op dit moment staat het gebouw in de steigers voor een grondige renovatie. Daarbij wordt een deel van de gevel vervangen.

Tegelijkertijd is er aandacht voor het interieur van het huisje. Wie over de bouwschuttingen loert, wordt geconfronteerd met een groep naakte Laven. De Efteling heeft nog niet bekendgemaakt wanneer de verbouwing afgerond moet zijn.

Vorig jaar vond er ook al groot onderhoud plaats in het dorpje. Toen werden het Slakkenhuys en het Lachhuys vernieuwd.



Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be