Welkom!

Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.

Help ons door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
Deze hinderlijke boodschap zal dan verdwijnen. Bedankt!
Phantasialand

Phantasialand laat fans achter de schermen kijken bij attractie

02-10-2018, 22:43 uur | Reacties

Phantasialand nodigt fans uit voor een bijzondere rondleiding. Abonnementhouders van het Duitse attractiepark mogen deze maand achter de schermen kijken bij de vrijevaltoren Mystery Castle. Medewerkers laten dan zien hoe de 65 meter hoge bungee drop precies werkt.

Ook krijgen ze de geschiedenis van de twintig jaar oude attractie te horen. De exclusieve tours vinden plaats tussen maandag 8 en vrijdag 19 oktober, steeds om 17.45 uur. Abonnees konden zich de afgelopen dagen aanmelden via de website van het park. Omdat er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar is, vindt er een loting plaats.

ZIE OOK: Exclusief: achter de schermen bij Mystery Castle in Phantasialand

Mystery Castle, gebouwd door fabrikant Intamin, haalt een topsnelheid van 72 kilometer per uur. Volgens het achtergrondverhaal heeft de familie Von Windhoven een pact met de duivel gesloten. Om het kwaad uit het kasteel te verdrijven, is een grote machine gebouwd die de positieve energie van bezoekers bundelt.

Vorig jaar publiceerde Phantasialand al een video die toont hoe medewerkers onderhoudswerkzaamheden verrichtten in de toren.

ZIE OOK: Video: zo werkt het draaiende huis van Phantasialand

Reacties
Bijdrage