Welkom!

Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.

Help ons door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
Deze hinderlijke boodschap zal dan verdwijnen. Bedankt!
Disneyland Paris

Halloweenparade Disneyland Paris vernieuwd

01-10-2018, 16:42 uur | Reacties

Disneyland Paris staat vanaf vandaag in het teken van Halloween. Dit jaar is de parade Mickey's Halloween Celebration vernieuwd. Er kwam een nieuwe paradewagen geïnspireerd op spookhuis Phantom Manor: Mickey's Illusion Manor.

De wagen is vormgegeven als een vervallen landhuis. Met behulp van rookeffecten verschijnt en verdwijnt Mickey Mouse op drie verschillende plekken. Hij heeft steeds een andere outfit aan. Op de wagen staan ook Kwik, Kwek en Kwak en een bruid met een onheilspellende geest.

ZIE OOK: Spookhuis Disneyland Paris blijft maanden langer dicht

Als de parade voorbijkomt, is een verwijzing te horen naar het achtergrondverhaal van Phantom Manor. Een spookachtige stem zegt: "The 999 happy haunts and I are ready to materialize for a spooktacular celebration." Overigens is Phantom Manor zelf al sinds januari gesloten voor een grote onderhoudsbeurt.

Het halloweenseizoen duurt tot en met 4 november. Mickey's Halloween Celebration - eerder nog Mickey's Halloween Cavalcade genoemd - is dagelijks twee keer te zien. Op het podium naast het kasteel van Doornroosje wordt meermaals per dag de show It's Good to be Bad with the Disney Villains! opgevoerd. Verder zijn er veel extra meet-and-greets.ZIE OOK: Disneyland Paris maakt plannen bekend voor Halloween en Kerstmis

Reacties
Bijdrage