Welkom!

Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.

Help ons door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
Deze hinderlijke boodschap zal dan verdwijnen. Bedankt!
Walibi Belgium

Dit is de nieuwe website van Walibi Belgium

27-09-2018, 22:35 uur | Reacties

Walibi Belgium heeft in alle stilte een nieuwe website gelanceerd. Het Belgische attractiepark liet een volledig nieuwe site ontwikkelen, inclusief aparte themasites voor Halloween en zwemparadijs Aqualibi.

Op de website hebben het weerbericht en de openingstijden een prominente plek gekregen. Het menu bestaat uit de onderdelen Attracties, Restaurants, Shops, Diensten, Groepen en Business. Het ontwerp past zich automatisch aan aan de breedte van het scherm. De homepage toont de erotisch getinte slogan 'Let's go all the way'.

ZIE OOK: Walibi Holland lanceert nieuwe website: strak en minimalistisch

Tegelijkertijd kreeg ook het Franse zusterpark Walibi Rhône-Alpes een nieuwe site. De website van Walibi Holland bleef ongewijzigd. Die stamt uit 2015. Het Franse pretpark Walibi Sud-Ouest is een vreemde eend in de bijt: dat park heeft een andere eigenaar (Aspro Parks) dan de overige drie Walibi-parken (Compagnie des Alpes).

De officiële smartphone-app van Walibi Belgium, die al jaren niet meer wordt bijgewerkt, is nog niet vervangen. Op veel telefoons werkt de app op dit moment helemaal niet meer.

ZIE OOK: App van Walibi Belgium is dringend aan vervanging toe

Reacties
Bijdrage