Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Europa-Park Erlebnis-Resort

Europa-Park schaamt zich voor decoraties bij achtbaan: lichten uit

28-09-2018, 19.37 uur

Europa-Park heeft een rigoureuze aanpassing doorgevoerd bij de vernieuwde achtbaan Eurosat - CanCan Coaster. Een ritje in de overdekte rollercoaster vindt sinds kort in totale duisternis plaats. De decoraties naast de baan zijn niet meer zichtbaar.

De afgelopen weken kwam er veel commentaar op de gerenoveerde attractie. Hoewel de achtbaan dankzij een kostbare verbouwing een stuk soepeler is geworden, zijn veel fans niet te spreken over nieuwe decorstukken naast de baan.

De tweedimensionale objecten - verlicht met blacklights - moesten bekende locaties uit de Franse hoofdstad Parijs voorstellen. "We zijn er zelf ook niet tevreden over", vertelt een woordvoerder van het Duitse pretpark aan Looopings. "De oplevering was erg lastminute. Het eindresultaat voldoet niet aan onze verwachtingen."

Europa-Park grijpt de wintersluiting in november aan om de decors te vervangen. Tot die tijd is de attractie binnenin helemaal donker. Eurosat blijft de komende weken wel gewoon toegankelijk. Er bestaat ook een virtualreality-variant voor 4 euro per persoon.

Meer Europa-Park Erlebnis-Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be