Europa-Park

Europa-Park schaamt zich voor decoraties bij achtbaan: lichten uit

28-09-2018, 19:37 uur | Reacties

Europa-Park heeft een rigoureuze aanpassing doorgevoerd bij de vernieuwde achtbaan Eurosat - CanCan Coaster. Een ritje in de overdekte rollercoaster vindt sinds kort in totale duisternis plaats. De decoraties naast de baan zijn niet meer zichtbaar.

De afgelopen weken kwam er veel commentaar op de gerenoveerde attractie. Hoewel de achtbaan dankzij een kostbare verbouwing een stuk soepeler is geworden, zijn veel fans niet te spreken over nieuwe decorstukken naast de baan.


ZIE OOK: Europa-Park opent achtbaan Eurosat - CanCan Coaster

De tweedimensionale objecten - verlicht met blacklights - moesten bekende locaties uit de Franse hoofdstad Parijs voorstellen. "We zijn er zelf ook niet tevreden over", vertelt een woordvoerder van het Duitse pretpark aan Looopings. "De oplevering was erg lastminute. Het eindresultaat voldoet niet aan onze verwachtingen."

Europa-Park grijpt de wintersluiting in november aan om de decors te vervangen. Tot die tijd is de attractie binnenin helemaal donker. Eurosat blijft de komende weken wel gewoon toegankelijk. Er bestaat ook een virtualreality-variant voor 4 euro per persoon.

ZIE OOK: Europa-Park niet tevreden over vernieuwde achtbaan Eurosat

Reacties