Welkom!

Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.

Help ons door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
Deze hinderlijke boodschap zal dan verdwijnen. Bedankt!
Disneyland Paris

Disneyland Paris test nieuwe avondshow

26-09-2018, 07:09 uur | ReactiesFoto: @ED92live

Disneyland Paris is bezig met de voorbereidingen voor een groot nieuw avondspektakel. Op een meer bij uitgaansgedeelte Disney Village wordt volgend jaar een spectaculaire avondshow opgevoerd. De voorstelling bestaat uit onder meer fonteinen, mist, lichten en muziek.

Op dit moment kunnen oplettende bezoekers al een glimp opvangen van de werkzaamheden. Fansite ED92 heeft foto's van enkele tests in het donker. Opvallend is dat Disney Village zich buiten de Disney-parken bevindt. Het gebied is dus gratis toegankelijk.

ZIE OOK: Disneyland wil entertainmentgebied Disney Village renoveren

De fonteinen worden verzorgd door de Franse firma Aquatique Show, eerder actief voor pretparken als Europa-Park (Duitsland), Blackpool Pleasure Beach (Groot-Brittannië), PortAventura Park (Spanje) en Puy du Fou (Frankrijk). Ook leverde het bedrijf het watergordijn voor de nieuwe theatervoorstelling CARO in de Efteling.

Wanneer de show in première gaat, is nog niet bekend. Disneyland Paris heeft de productie nog niet officieel aangekondigd. Looopings maakte bijna acht maanden geleden al wel melding van de plannen.

ZIE OOK: 'Nieuwe avondshow op het water in Disneyland Paris'

Reacties
Bijdrage